Elküldve: Csüt Ápr 08, 2010 11:11 am Hozzászólás témája:
Pszt! Kampánycsend lesz!
Kampánycsend lép életbe 2010. április 9-én, péntek éjféltől a vasárnapi országgyűlési-választás miatt; a korlátozás valamennyi helyi és országos terjesztésű, írott vagy elektronikus médiumra az urnák lezárásáig, vasárnap este 7 óráig vonatkozik. A Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE) Választási Monitoring Bizottságának felhívása alapján urnazárásig az első két hierarchikus szintről nem tesszük elérhetővé oldalunk tartalmát. Erre az időszakra a fórum működését is szüneteltetjük.
Egyúttal arra kérjük T. Olvasóinkat, hogy ne plakátoljanak, ne hordjanak "IGEN" vagy "NEM" feliratú pólókat, és ne osztogassanak ételt vagy italt potenciális szavazóknak.
Köszönjük a megértést, és mindenkit várunk vissza vasárnap este! _________________ a Szerkesztők
Elküldve: Csüt Feb 11, 2010 5:16 pm Hozzászólás témája:
Tisztelt Olvasóink, Józsefvárosiak!
Lévai Gábor honlapján új oldalt indítottunk Dokumentum-tár - Ami az önkormányzat honlapjáról lemaradt... címmel.
A lap a baloldalon látható Szolgáltatások blokkból, vagy a Főmenüből (Főmenü --> Józsefváros és én --> A magán- és közember --> Dokumentum-tár) érhető el. Itt megtekinthető és letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat szakbizottságainak előterjesztései, elektronikus formátumban. A megtekintéshez a formátum-képre kell kattintani.
Elküldve: Hétfő Feb 08, 2010 3:26 pm Hozzászólás témája:
A frissen regisztrált marslako nick nagyon hamar idetalált Lévai Gábor honlapjáról... Mocskolódását innen is töröltem; egyúttal itt is rögtön elérte a "végleges kitiltás" fokozatot. És nem, Komássy Ákos sem a Gyurcsánnyal együtt tette...
(u.i.: T. Marslako! A többi oldallal már nem érdemes kísérletezned. Gondoltam, szólok...) _________________ a Moderátor
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban